Sundhedsydelser 

Apotekerne kan tilbyde en række sundhedsydelser indenfor bl.a. rygestop, medicin, forebyggelse, rådgivning og måling. Spørg dit apotek om, hvilke sundhedsydelser de tilbyder. 
Medicingennemgang
Medicinområdet er komplekst og under stadig forandring. Det kan derfor være svært at håndtere medicineringen både for borgere og sundhedsprofessionelle. Apoteket kan med forskellige ydelser bidrage hertil.
Tjek på inhalation
Næsten halvdelen af den KOL-medicin og astmamedicin til inhalation, der udleveres fra apoteket, bruges forkert af både voksne og børn. Derfor er det en god idé at få apoteket til at tjekke din inhalationsteknik.
Dosispakker
Det kan være svært at holde styr på sin medicin – især hvis man får flere slags, der skal tages på forskellige tidspunkter af dagen. Apoteket kan pakke medicinen i engangsposer, så det bliver lettere at holde styr på, hvornår medicinen skal tages. Læs mere om ordningen her.
Rygestop
Der er store helbredsmæssige og økonomiske gevinster ved at stoppe med at ryge - både for den enkelte og for samfundet. Se hvordan apoteket kan støtte op om et succesfuldt rygestop.
 
Find dit apotek

Find apotek

Søg efter apotekernes åbningstider, adresser og telefonnumre.

Se oversigten