Artboard 1

Medicinhusker

Medicinhusker er en gratis app til dig, der har brug for hjælp til at holde styr på din medicin. Medicinhusker sender dig påmindelser, når du skal tage din medicin.
Medicinhusker er en gratis app til dig, der har brug for hjælp til at holde styr på din medicin. Medicinhusker sender dig påmindelser, når du skal tage din medicin.

Vil du have hjælp til at huske din medicin?

Uanset om du tager en del medicin på forskellige tidspunkter eller blot en enkelt tablet dagligt, kan det være svært at huske.

Når du har oprettet en bruger, kan du tilføje medicin til medicinlisten. Hvis du indtaster et tidspunkt for, hvornår du skal tage medicinen, vil app’en sende dig en påmindelse, når det er tid til at tage medicinen. Der er en særlig funktion for dig, der tager p-piller.

Dine indtastninger gemmes lokalt på din mobil eller iPad.

Medicinhusker findes til Android, iPhone og iPad (virker også på iPod touch).

Download til iPhone og iPad

Download til Android

Kalenderen i Medicinhusker appen

I kalenderen kan du få et overblik over dit daglige medicinforbrug. Du kan samtidig se, om du har taget din medicin som angivet.

Du kan også tilføje dit blodtryk, blodsukker eller din vægt, og du kan skrive en note med en smiley, der angiver, hvordan din dag har været i forhold til f.eks. smerte eller humør.

Send Medicinhusker appens kalenderen til din e-mail

Du kan sende indhold fra din kalender til en e-mail og f.eks. tage informationen med til din læge.

Info og tekniske krav

Privatlivspolitik

Alle informationer om indtastninger af medicin, blodtryk, blodsukker, vægt og noter gemmes kun lokalt på din smartphone eller tablet.

Dine personlige informationer om dit helbred er dermed ikke tilgængelige for Apple eller Danmarks Apotekerforening.

Læs også: