Chat with us, powered by LiveChat Brusegranulater
Medicin

Brusegranulater

Beskrivelse

Brusegranulater er faste lægemidler, der består af små korn af næsten ens størrelse. Brusegranulater virker ofte hurtigere end almindelige granulater.

Anvendelse

Brusegranulater er små korn, der er beregnet til opløsning i vand. Efter, at granulatet er bruset af, skal du straks drikke opløsningen.

Praktiske råd

Brusegranulater bliver ikke altid helt opløst. Mange brusegranulater efterlader en smule uopløseligt pulver i væsken. Derfor kan det være en fordel at omrøre opløsningen, inden du drikker den, så pulveret bliver fordelt i væsken.

Bemærk

Brusegranulater er pakket i små breve. Det betyder, at de ikke er så følsomme over for fugt som brusetabletter. Du må ikke tygge eller sluge brusegranulater.

Holdbarhed og opbevaring

Brusegranulat skal opbevares tørt og ved stuetemperatur, hvis der ikke står andet på pakningen. Brusegranulat kan ofte holde sig 5 år, men det er vigtigt at læse udløbsdatoen på pakningen. Medicin skal altid opbevares så børn og dyr ikke kan nå det. Hvis du er i tvivl om opbevaring eller holdbarhed på din medicin - så spørg på apoteket.