Chat with us, powered by LiveChat Savner du hjælp til rygestop? Spørg på apoteket.
Rådgivning

Få hjælp til rygestop på apoteket

Flere og flere søger hjælp til at blive røgfri. Apoteket har rygestopinstruktører, der kan hjælpe dig effektivt igennem et rygestop.

Vil du gerne holde op med at ryge?

Har du brug for at blive holdt fast i din beslutning om at stoppe med at ryge? Har du prøvet det før? Er du bange for at tage på i vægt? Vil du vide mere om dine helbredsmæssige gevinster ved at holde op med at ryge? Så lad apotekets rygestoprådgiver hjælpe dig, hvis du har problemer med at stoppe med ryge.

Apoteket kan rådgive dig om, hvordan du bedst kan stoppe med at ryge

Apoteket kan give dig hjælp til rygestop med:

  • Værktøjer til at komme godt igennem et rygestop, holde vægten og fortsætte med at være røgfri
  • Masser af støtte
  • At teste din nikotinafhængighed
  • At rådgive om nikotinerstatning.
Nogle apoteker tilbyder også et rygestopforløb. Det kan være et individuelt forløb eller i grupper. Du kan kontakte Stoplinjen på tlf. 80 31 31 31 for at høre hvor det nærmeste rygestopforløb findes i forhold til hvor du bor eller arbejder. Du kan også søge på www.stoplinjen.dk

Det individuelle forløb består af fem samtaler

Et individuelt rådgivningsforløb består af 5 samtaler med en rygestoprådgiver. I løbet af de 5 samtaler hjælper rygestoprådgiveren dig med de udfordringer som du oplever ved et rygestop.

Rygestop i grupper forløber over seks uger

Ønsker du et fællesskab, hvor I støtter hinanden og deler erfaringer, så er et gruppeforløb måske noget for dig.

Det består af fem møder á 2 timer. De første 2 møder forbereder I jeres rygestop, mens de tre sidste handler om at fastholde rygestoppet.
Kvit smøgerne

Information til kommuner samt offentlige og private virksomheder

Kommuner samt offentlige og private virksomheder, der er interesserede i at høre mere om apotekets rygestopkurser, er velkomne til at kontakte det lokale apotek eller Danmarks Apotekerforening på tlf. 33 76 76 00 for spørgsmål om igangsættelse af rygestopkurser.

Læs faktaarket om rygestop

læs om Kom og kvit